U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 


Nieuws

        03/02/2018

        Stoere ridders en schone jonkvrouwen opgelet!!

        *Nieuw in ons verhuur assortiment*

        Vanaf heden hebben wij het springkussen                         'kasteel' in de verhuur. Dankzij zijn geringe                       afmetingen is hij uitermate geschikt voor                           locaties waar de ruimte beperkt is.

        lees meer...

07/10/2017

 Vandaag beleefde schoonheidssalon Casa Belleza de officiële opening in hun nieuwe onderkomen aan de hoofdweg in Paterswolde. Voor de gelegenheid mochten wij het prachtige monumentale pand belichten.

Lees meer...

02/09/2017

 Vandaag hebben wij onze nieuwe tent met een afmeting van 6 x 12 meter in gebruik genomen. Uiteraard is dit exemplaar van brandvertragende materialen en heeft een doorloophoogte van 2,60 meter

Lees meer...

 03/02/2018

 Stoere ridders en schone jonkvrouwen opgelet!!

*Nieuw in ons verhuur assortiment*

 Vanaf heden hebben wij het springkussen                        'kasteel' in de verhuur. Dankzij zijn geringe                       afmetingen van 3 x 3.9 meter is hij uitermate geschikt voor locaties waar de ruimte beperkt is. Hij is voorzien van een dakje en wordt altijd geleverd inclusief grondzeil, blower, grondpennen en 25 meter stroomkabel.

07/10/2017

Vandaag beleefde schoonheidssalon Casa Belezza de officiële opening in hun nieuwe onderkomen aan de hoofdweg in Paterswolde. Voor de gelegenheid mochten wij het prachtige monumentale pand belichten. Dit hebben wij gedaan met led armaturen van CLF, waarmee we het hele pand geleidelijk van kleuren konden laten veranderen. Wij wensen Bianca de Boer en medewerkers veel succes en plezier in hun prachtige nieuwe onderkomen.

02/09/2017

Vandaag hebben wij onze nieuwe tent met een afmeting van 6 x 12 meter in gebruik genomen. Uiteraard is ook dit exemplaar gemaakt van brandvertragende materialen en is de minimale doorloophoogte 2.60 meter.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?