Contact.
Offerte.

Hieronder vindt U onze contact gegevens en veel gestelde vragen. U kunt ook middels het contact formulier rechtstreeks contact met ons opnemen. Ook vindt U hier onze social media links. Wordt lid van onze pagina’s voor leuke nieuwtjes en acties. 

Contactformulier

Locatie

Schultenweg 100, 9761 CM Eelde

Openingstijden

Op afspraak.

Email

Telefoon

F.A.Q.

Frequent gestelde vragen

Rekenen jullie bezorgkosten?

Afhankelijk van de afstand berekenen wij een kleine vergoeding voor bezorgkosten. Voor sommige artikelen is het ook mogelijk om dit bij ons af te halen. Neem hiervoor contact met ons op.                                                                                                                                                                    

Moeten servies, glaswerk, bestek en barbecues schoon geretourneerd worden?

De prijzen op de site zijn berekend op een schone retournering. Er bestaat ook de mogelijkheid om de afwas aan ons over te laten, hier zullen wel extra kosten voor berekend worden.                                 

Wordt alles door jullie opgebouwd?

Afhankelijk van het product bestaat de mogelijkheid om het door ons op te laten bouwen. Bij springkussens is dit een inbegrepen service. Bij tenten bestaat de mogelijkheid om dit volledig aan ons over te laten, of om het in samenwerking met ons te doen, wat uiteraard in kosten bespaard.

Ik heb iets wat ik zoek niet kunnen vinden op jullie site, betekent dit dat jullie het niet hebben?

Wij hebben een heel groot netwerk collega bedrijven. Het is voor ons onmogelijk om alle producten op de site te krijgen. Zoekt U iets wat er niet op staat? Groot kans dat wij het wel kunnen leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Volg Total Event Care

Menu