De mogelijkheden in de wereld van de audiovisuele techniek zijn eindeloos. Door een combinatie van eigen ervaring en materiaal en samenwerkingsverbanden met een aantal grote spelers in de audiovisuele wereld, kunnen wij een groot assortiment aanbieden voor diverse toepassingen. Dit assortiment is onder te verdelen in 4 aspecten namelijk,
*Licht
*beeld
*geluid
*special effects
hieronder vindt U meer informatie over deze aspecten.

Licht

Of het nu gaat om een spetterende lichtshow of het uitlichten van een gebouw of object, bij Total Event Care bent U aan het juiste adres. 

Van conventionele verlichting tot intelligent bewegend licht. Het goed zichtbaar maken van een spreker. Het uitlichten van een gebouw of object. Een spetterende lichtshow voor tijdens een optreden. Dit zijn zomaar een paar toepassingen waar wij een juiste invulling aan kunnen geven. Graag komen wij met U in gesprek om U een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Elke locatie of evenement is anders, daarom hebben wij hierin geen standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Maatwerk oplossingen

Uitlichten gebouwen of objecten

Spetterende lichtshows

Geluid

 

De toepassingen voor geluid zijn heel breed en elke toepassing vergt zijn eigen aanpak. 

Of het nu gaat om het versterken van een spreker. Geluid voor een discoshow of band. Achtergrond muziek tijdens een bijeenkomst. Bij Total Event Care hebben we alles in huis om aan elke toepassing een juiste invulling te geven. Graag komen wij met U in gesprek om U een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Elke locatie of evenement is anders, daarom hebben wij hierin geen standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

 

Maatwerk oplossingen

Van losse microfoon tot volledige geluidssystemen

Beeld

Beeld kan bepalend zijn bij congressen, maar kan ook een mooie toevoeging zijn bij shows.

 Van beamer met scherm tot ledscherm. Uw presentatie in beeld, een artiest uitvergroten, of simpel een scherm voor boven een bar met de te verkopen producten. grote ledschermen met visual effects, of juist uw sponsoren in beeld brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag komen wij met U in gesprek om U een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Elke locatie of evenement is anders, daarom hebben wij hierin geen standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

Maatwerk oplossingen

Van beamer tot ledscherm

Presentatie of visual effects

Special Effects

Alles is geregeld voor uw evenement en niks kan meer mis gaan. Maak het echt af met onze special effects zodat het echt onvergetelijk wordt!

Special effects zijn er in vele soorten. Denk aan metershoge vlammen, grote rook wolken van co2, confetti die tot wel 60 meter de lucht in schiet, sparculars (koude fontijnen). Maar bijvoorbeeld ook valdoeksystemen om uw product of gebouw te onthullen. Er zijn vele mogelijkheden om uw evenement onvergetelijk te maken. Graag komen wij met U in gesprek om U een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Elke locatie of evenement is anders, daarom hebben wij hierin geen standaard pakketten maar leveren wij maatwerk. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

 

Maatwerk oplossingen

Van vlammen tot confetti

Onthulling met een valdoeksysteem

Maakt elk evenement onvergetelijk

Stuur een bericht

Gebruik onderstaande gegevens. Stel ons een vraag of vraag een offerte op.

Contactformulier

Locatie

Schultenweg 100, 9761 CM Eelde

Openingstijden

Op afspraak.

Email

Menu